RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Békés Pál: A kétbalkezes varázsló

Békés Pál: A kétbalkezes varázsló

A kétbalkezes varázslót a „magyar Harry Potternek” is nevezik; és valóban: szellemességben, fantáziában, meglepő fordulatokban fel is veszi a versenyt a világhírű mesével. Sőt! Nekünk, magyaroknak még többet jelent, mert olyan dolgokat is felvillant, amiket csak mi értünk igazán, és amik csak a mi szívünket dobogtatják meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 14. vasárnap, 15:00

Békés Pál: A kétbalkezes varázsló

Ennek a varázslatos történetnek a főszereplője egy ügyetlen mágustanonc, Fitzhuber Dongó, aki bár megkapta a varázslóoklevelét, de annyira kétbalkezes, hogy csupán egy lakótelepi varázslóhivatalban jut neki hely. Ugyan mit lehet kezdeni egy ilyen unalmas helyen? Először is össze kell barátkozni valakivel, hiszen együtt mégiscsak könnyebb! Dongó meg is ismerkedik egy Éliás Tóbiás nevű kisfiúval, akivel fantasztikus kalandokba csöppennek. Néha az eszükre, néha az ügyességükre, néha mindkettőre szükség lesz, hogy megoldják a viccesebbnél viccesebb, csavarosabbnál csavarosabb feladatokat.

De a sok tréfa mellett a történet olyan örök értékekre is megtanít, mint a hűség, a barátság és a társainkért, pajtásainkért való kiállás. És megtanít a mese, a művészet csodás hatalmára és szeretetére is, mert sohase feladjük, hogy mindenkiben és mindenhol lakozik valami mesés, valami varázslatos!

Alkotók
Díszlet- és jelmeztervező: Kovács Yvette Alida
Zenei vezető: Szemenyei János
Dramaturg: Deres Péter
Művészeti konzulens: Nagy Petra
Koreográfus: Gyenes Ildikó
Ügyelő: Tóth Flamina
Rendezőasszisztens: Lestyán Luca

Rendező: GÉMES ANTOS

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Egy pszichológus várószobájában összegyűlik hat ember. Kiderül, hogy mind egyszerre kaptak időpontot a neves szaktekintélyhez, aki késik. A hosszas várakozás alatt a páciensek beszédbe elegyednek egymással, előkerül egy Monopoly és spontán csoportterápia szerveződik..

A darab egy különleges és Magyarországon egyedülálló feldolgozásban viszi színpadra Petőfi Sándor életének egy meghatározó időszakát.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!