RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


beck@grecsó "Hoztunk valamit magunkból"

beck@grecsó "Hoztunk valamit magunkból"

Az írónál gitár van. A zenész meg felolvas. Grecsó Krisztián és Beck Zoli beszélgetnek, mert barátok, olvasnak, mert írnak, zenélnek, mert vannak dalaik. Bóbiták és Balázsolások egy időutazós, zenés irodalmi pódiumesten.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 19. péntek, 20:00

beck@grecsó "Hoztunk valamit magunkból"

Beck Zoli és Grecsó Krisztián zenés irodalmi pódiumestje

“Ha tétre játszunk, van értelme beszélgetni!” - mondta egy évvel ezelőtt Beck Zoli, amikor a “Szívemhez szorítom” sorozat vendége volt. Akkor nem hittük, - hiszen éppen fellélegeztünk az első, és akkor még egynek gondolt hullám után - hogy egy évet kell várnunk a sorozat következő részére. Most talán óvatosabban veszünk nagy levegőt, és úgy érezzük, hogy még nagyobb a tét. Ezért kértük Grecsó Krisztián írót - akinek “Magamról többet” című kötete 2021-ben Libri közönségdíjat kapott - és Beck Zolit, a 30Y együttes frontemberét, hogy “hozzanak magukból valamit” közénk, amit megoszthatnak velünk egy beszélgetésben és közös műsorukban. Hisszük, hogy lesz tétje az estének és lesz mit a szívünkhöz szorítani.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

zenés átirat két részben

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!