RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


A szőke ciklon
5

A szőke ciklon

Öt színész huszonöt szerepben meg még egy zongorista.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 20. csütörtök, 19:00

Rejtő Jenő - Szente Vajk - Gulyás Levente: A SZŐKE CIKLON
zenés akció vígjáték
A Szegedi Szabadtéri Játékok, a Művészetek Háza Gödöllő és a Játékszín közös produkciója.

„Az élethez kell egy kis őrültség!” – és Evelyn Weston személyesen hozza el nekünk, miközben egy fegyenc szoros kíséretében az Álmodó Buddha nevű szobrocskát hajszolja, s bár az autóvezetés terén erős hiányosságokat mutat, de ez nem zavarja abban, hogy szőke ciklonként kapja föl s hurcolja Európán és a Szaharán át a borostát nem tűrő tudós Sir Bannistert. Ezekután még néhány családi kapcsolatra is fény derül, és megkerül egy bizonyos neszesszer, hogy aztán levonhassuk a konzekvenciát: „az élet olyan, mint egy nyári ruha mellénye – rövid és céltalan.” Rejtő Jenő népszerű regényéből Szente Vajk készített színpadi adaptációt, melyben maga Rejtő Jenő is fölbukkan... Öt színész huszonöt szerepben meg még egy zongorista.

Az előadás hossza: 2 óra 30 perc, egy szünettel

Július 27-én 19.00-kor az április 18. 15 órára megváltott jegyek érvényesek!

 

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

Ajánló


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!