RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: A boldogság és én - SZULÁK ANDREA koncert

Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: A boldogság és én - SZULÁK ANDREA koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 12. csütörtök, 19:00

A boldogság és én – Szulák Andrea koncertje Vastag Tamás közreműködésével

 

Szulák Andrea, a kiváló és méltán népszerű énekesnő azokból a magyar slágerekből válogatta a koncert műsorát, amelyek a legtöbb örömet ajándékozták neki az elmúlt csaknem 30 évben. Hallani fogjuk többek között a Szeretni bolondulásig, a Szervusz, Budapest, a Mondd, miért szeretsz te mást és a Vagy mindent vagy semmit című örökzöldeket.

Ezen kívül ezen az estén emlékezni fogunk a 100 éve született Szenes Ivánra és a 80 éve született Szécsi Pálra, így az ő zenei örökségük megidézésével olyan csodálatos hangulatú este vár ránk, amelyet a művésznő kifejezetten erre az alkalomra állított össze. Szulák Andrea vendége ezúttal Vastag Tamás, az énekesnőt és az énekest a Stúdió 11 zenészei kísérik.

Jó nosztalgiázást és kellemes estét kívánunk!

Ez az esemény a Holokauszt 80. Emlékév keretében valósul meg.

 

* Az időpont és a programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Vácra!

Erkel Ferenc BÁNK BÁN Opera három felvonásban, magyar nyelven, magyar és angol felirattal A produkció szövege és zenei anyaga a…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!