RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Korcsolán Orsolya és az Anima Musicae Kamarazenekar koncert

Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Korcsolán Orsolya és az Anima Musicae Kamarazenekar koncert

Fergeteges és formabontó programmal jelentkezik a nemzetközi hírű hegedűművész, Korcsolán Orsolya, aki ezúttal hazánk legdinamikusabb és legfiatalabb új együttesével, az Anima Musicae Kamarazenekarral ejti majd rabul a közönséget a BMC színpadáról.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 5. csütörtök, 19:30

Budapest Music Center - Koncertterem

 

2019. szeptember 5. (csütörtök), 19.30

Tangó, Walzer és Klezmer

Korcsolán Orsolya és az Anima Musicae Kamarazenekar koncert

Vezényel: Sugár Gergely

 

Fergeteges és formabontó programmal jelentkezik a nemzetközi hírű hegedűművész, Korcsolán Orsolya, aki ezúttal hazánk legdinamikusabb és legfiatalabb új együttesével, az Anima Musicae Kamarazenekarral ejti majd rabul a közönséget a BMC színpadáról. Programjuk a „tánc megdicsőülése” címet is viselhetné, hiszen minden elhangzó darab kavargó, suhanó, olykor andalító és szenvedélyes, máskor elegáns vagy tüzes táncokat idéz meg három, szögesen ellentétes zeneszerző fantáziájából.

 

A vonósszerenád francia keringői, orosz táncai összemosódnak majd a klezmer varázslatos és misztikus melódiáival, elrepítve bennünket az argentin tangó világába, ahol Astor Piazzola a tangó koronázatlan királya, Antonio Vivaldi örökérvényű Négy évszak című darabját álmodja újra és mutatja meg új, vérpezsdítő konteksztusban. Bécs fényei is beszűrődnek majd a koncertterembe, hiszen az est karmestere nem más, mint Sugár Gergely, a Bécsi Szimfonikusok művésze, az Ambassad Orchester Wien állandó karmestere.

 

Műsor:

Csajkovszkij: Vonósszerenád

Jávori Ferenc: Klezmer Szvit

Piazzola-Desyatnikov: Négy évszak Buenos Airesben

 

Jegyár: 5000 Ft

 

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!