RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


ZSÉDA  A koncert-show

ZSÉDA A koncert-show

Eddig még sosem látott, nagyszabású koncerttel érkezik hazánk legelbűvölőbb dívája, Zséda a Margitsziget színpadára. Az énekesnő elegáns és kifinomult stílusa a produkció minden pillanatában megjelenik majd a színpadon, egyszerre mutatja majd meg hódító és érzelmekkel teli énjét legszebb dalain keresztül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 1. szombat, 20:00

ZSÉDA - DÍVA
A koncert-show
(esőnap: július 2.)

Csoda és titok a Margitszigeten, ami megdobogtatja a szíved!

Zséda egy valódi DÍVA! Az egész estén átívelő show-műsorban az érzéki, mégis bensőséges dalain át megjelenik érzelemdús gondolatvilága. Ezek a jól ismert dalok minden szónál többet mondanak, ha lelkünk titkairól van szó.

Több mint húsz esztendőre visszatekintő pályafutása alatt Zséda több tucat toplistás slágerrel örvendeztette már meg rajongóit. Nyolc albumával, ő a legtöbb lemezt megjelentett női előadó az országban. Ennyi év, ennyi lemez, ennyi dal kapcsán számos arcát láthatta, megismerhette már a közönség. A Fekete rúzs femme fatale-jában a Szeress most naivájában, vagy épp az Életben maradni pörgős ritmusában mindvégig ott volt Zséda lírai oldala is. A Motel, a Mindhalálig, vagy éppen a Helló mind ennek a vonalnak az ékkövei.

Mindenkinek van egy titkos kedvence, ami egyenesen a szívéhez szól, egy dal, ami hol édes, hol melankolikus romantikájával a legszenvedélyesebb énjét szólítja meg. Megérdemelnek ezek a dalok egy estét, amikor övék a főszerep, egy estét, amikor a Margitsziget varázslatos légkörében egy nagyívű, finomsággal és eleganciával fűszerezett koncerten elevenedik meg minden, ami miatt annyira rajongunk Zsédáért!

A látvány, a hangszerelés, a vendégek, a tánc egyvelege mind ehhez a hangulathoz tesznek majd hozzá, a végeredmény pedig egy felhőtlen szórakozással teli, tökéletes nyári este a Margitszigeti Színházban Zsédával és zenekarával.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!