RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


"ZENEVONAT" - SZUPERKONCERT AZ LGT SZTÁRJAIVAL

"ZENEVONAT" - SZUPERKONCERT AZ LGT SZTÁRJAIVAL

A História Kertben az 50 éves LGT zenekar életművéből játszik a Zenevonat. A formáció gerincét az LGT zenekar egykori tagjai, Karácsony János James és Solti János, valamint Veres Mónika Nika és Heincz Gábor Biga alkotják.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 17. kedd, 21:00

Zenevonat – Szuperkoncert az LGT sztárjaival
Augusztus 17. 21:00, História Kert, esőhelyszín: VeszprémAréna

Augusztus 17-én, a História Kertben az 50 éves LGT zenekar életművéből játszik a Zenevonat. A formáció gerincét az LGT zenekar egykori tagjai, Karácsony János James és Solti János, valamint Veres Mónika Nika és Heincz Gábor Biga alkotják. Ez alkalommal különleges vendégként színpadra lép Falusi Mariann, Mező Misi, Vitáris Iván és Roy, közreműködik a produkció állandó zenekara, az Abrakazabra.

A 120 perces koncertprogramban a jól ismert LGT slágereken túl felcsendülnek azok a szerzemények is, melyeket a legendás zenekar tagjai a korszak nagy előadóinak, Katona Klárinak, Kovács Katinak vagy éppen Révész Sándornak írtak.

Online jegyvásárlás: https://veszpremfest.jegy.hu/program/zenevonat-szuperkoncert-az-lgt-sztarjaival-122235

Ajánlatunk


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

zenés vígjáték

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!