RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Zenés Szilveszteri Gála

Zenés Szilveszteri Gála

A Duna Tv ünnepi műsorának felvétele a Móricz Zsigmond Színház szervezésében.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 9. kedd, 19:00

Zenés Szilveszteri Gála
 
Óévbúcsúztató műsorunkban fellépnek többek között:
Palya Bea, Gubik Petra, MÁZS, Muri Enikő, a Cantemus Gyermekkar, a Talamba Ütőegyüttes és a nyíregyházi teátrum társulatának tagjai.

Az est résztvevőit vendégül látjuk egy pohár alkoholos/alkoholmentes pezsgőre!

Felhívjuk szíves figyelmüket, a Zenés Szilveszteri Gálára szóló jegyek megvásárlásával a tulajdonos beleegyezik abba, hogy a DUNA Televízió szilveszteri műsorában szerepelhet.

Mivel előadásunkról felvételt készít a DUNA Televízió (mely szilveszterkor kerül adásba), előfordulhatnak kisebb megállások, esetleg az egyes műsorszámok újrafelvétele is, ezért szíves türelmüket előre is köszönjük!

Kérjük kedves Nézőinket, hogy a felvételen a Szilveszteri Gálához illő alkalmi öltözetben jelenjenek meg!

Kedves Nézőink!

Amennyiben problémát észlelnek jegy- vagy bérlet online vásárlása során, kérjük, próbálják meg az oldal elérést egy másik böngésző felületről, vagy a jegy.hu oldalon lévő bal alsó sarokban található chat-ablakot vegyék igénybe!

Ott azonnal segítséget nyújtanak a probléma elhárításában!

Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!

 

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!