RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Aktuális előadások



Sokak számára ismerős, táncra csábító dallamok csendülnek fel, az est hangulatát pedig a Budapest Folk Dance táncosainak látványos koreográfiái emelik a tetőfokára.

ELŐADÁSHOZ TARTOZÓ ESŐPROTOKOLL
Szélsőséges időjárás esetén az előadás elmaradásáról a Szervező legkésőbb az előadás napján 17.00 óráig a facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy az előadás megtartására készülünk.
A Szervező fenntartja a jogot, hogy az előadást szélsőséges időjárási körülmények esetén előzetesen bármikor, közvetlenül a rendezvény megkezdése előtt, illetve akár a helyszínen is lemondja.
Az előadás kezdetekor, illetve első fele alatt a Szervező bizonytalan vagy szélsőséges időjárás esetén 1 óráig várhat az előadás megkezdésével, illetve folytatásával.
Amennyiben az előadás eljut a szünetig, vagy szünet nélküli előadás esetén a feléig, akkor az előadás megtartottnak minősül és a jegyek visszaváltására nincs lehetőség.
Ha az előadás nem jut el a szünetig, (vagy szünet nélküli előadás esetén a feléig) akkor a jegyek a vásárlás helyén visszaválthatók.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!