RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


World Voice Day 2020 - A Hang Világnapja

World Voice Day 2020 - A Hang Világnapja

Szeretettel ajánljuk a nagyközönség figyelmébe is ezt a különleges élményt kínáló zenei eseményt. Éljük át együtt a felcsendülő énekhangokat a Hang Világnapján!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 16. csütörtök, 20:00

World Voice Day 2020 - A Hang Világnapja

A Hang Világnapja 1999 óta évente megrendezésre kerülő rendezvénysorozat, mely azt hivatott demonstrálni, milyen fontos szerepet játszik mindennapi életünkben az emberi hang, mint a kommunikáció egyik fő eszköze, mellyel oly sok tudományág is foglalkozik. Április 16-án világszerte koncerteken, szakmai előadásokon és más programok százain vehetnek részt az érdeklődők.
A Magyar Állami Operaház 2014-ben csatlakozott a World Voice Day rendezvényeihez, idén pedig – történetében először –  bemutatkozási lehetőséget hirdet amatőr tehetségek számára. Az esti koncertünkön ugyanis új színfolt lesz, hogy „civilek” a fürdőszoba helyett az Eiffel színháztermében, az Opera Zenekarával énekelhetnek operarészleteket, vagy az ott helyet foglaló öt énekművésztől hosszú listába foglalt áriák közül bármit kérhetnek.

A program szerkesztője Bátori Éva, rendezője pedig Aczél András.
Szólisták: Sáfár Orsolya, Szegedi Csaba, László Boldizsár, Wiedemann Bernadett és Cser Krisztián

Ajánlatunk


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!