RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Cimbora produkció: Röfi és a Farkas

Cimbora produkció: Röfi és a Farkas

A Röfi és a Farkas című bábjáték írója és rendezője Sarkadi Nagy László, színházigazgató, író, rendező, tervező, képzőművész és pedagógus.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 13. szombat, 16:30

Szintén neki köszönhetjük a bábok terveit is, melyek megalkotója Valler Kata bábművész. A darabban kiemelt szerepe van a tárgyanimációnak és a közös játéknak, mely gyermek és felnőtt számára épp oly fontos és soha nem múló jelentőséggel bír, mint maga a bábjáték. A mindenki számára jól ismert Három kismalac című mese verses átirata a gyermekek és a felnőttek számára egyaránt szórakoztató módon tartalmazza a tanulságokat éppúgy mint a konfliktust, a bonyodalmakat, s végül a feloldást, mely a drámai feszültséget követi, természetesen mindezt egy, az óvodások és a kisiskolások életkorának megfelelő előadásban.

Ajánlott korosztály: 3-9 éves korig

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!