RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


VR Vidámpark ajándékjegy - Dino Safari
10

VR Vidámpark ajándékjegy - Dino Safari

A két saját fejlesztésű hyperreality élményünk egyike ez a 4D-s hatásokkal fűszerezett, szinte minden érzékszerveteket megmozgató kaland, amelyben egy speciális hátitáska segítségével ténylegesen sétálnotok kell. Utazzatok a dinoszauruszok korába és nézzetek farkasszemet egy T-Rex-szel!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

VR Vidámpark ajándékjegy - Dino Safari

Éreztétek már egy T-Rex leheletét a tarkótokon? Tegyetek együtt egy valódi sétát a dínók korában, és ha meritek, akár érintsétek is meg őket! Ebben a különleges hyperreality-élményben egyszerre négyen is el tudtok indulni, és a küldetésetek sikeréhez mindannyian kelletek… A két saját fejlesztésű hyperreality élményünk egyike ez a 4D-s hatásokkal fűszerezett, szinte minden érzékszerveteket megmozgató kaland, amelyben egy speciális hátitáska segítségével ténylegesen sétálnotok kell. Utazzatok a dinoszauruszok korába és nézzetek farkasszemet egy T-Rex-szel!

Technikai okok miatt a Dino Safari élményét csak minimum 140 cm feletti látogatóink számára tudjuk biztosítani.  Az élmény kb. 25 perc (beöltözéssel, ismertetéssel), amit fejenként egyszer lehet átélni.
 

A jegyet időpont nélkül lehet megvásárolni, és a VR Vidámpark Felhasználási Garanciája értelmében több, mint egy évig, 2021.12.31-ig be lehet váltani.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!