RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


VR Vidámpark ajándékjegy - ADRENALIN csomag
11

VR Vidámpark ajándékjegy - ADRENALIN csomag

A VR Vidámparkban a legmodernebb technológiai megoldásokkal felejthetetlen kikapcsolódásban lehet része minden korosztálynak. A virtuális valóság (VR) segítségével egyszerre nyújtunk vidámparki, akciódús, családi vagy akár csapatépítő élményt.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Várunk egész évben a Nyugati pályaudvarnál, a volt Szikra mozi épületében mintegy 2000 négyzetméteren, 3 szinten elterülő parkban!

Készen álltok egy felejthetetlen kalandra?

Az ADRENALIN csomagban többnyire egyszemélyes élmények találhatóak. Ezt válasszátok, ha vidámparki
kalandokat (hullámvasút, katapult) élnétek át, beülnétek egy hidraulikus autószimulátorba, próbára tennétek magatokat a Fruit Ninjában vagy a világ egyik legismertebb VR-játékában, a Beat Saberben!

A kapott kupon a vásárlástól számított 365 napig használható fel.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!