RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Vikidál 75 - Zeffer 65 - Mobilmánia 15

Vikidál 75 - Zeffer 65 - Mobilmánia 15

„Utolsó cigarettám ég…”
Jubileumi nagykoncert
Kapunyitás: 18:30

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 28. csütörtök, 18:30

Vikidál 75 - Zeffer 65 - Mobilmánia 15
 
Öt évvel ezelőtt az Arénában ünnepelhettük a hármas jubileumot, most a Barba Negra Red színpadját választották, hogy itt köszönthessük egy felejthetetlen életműkoncerttel a 75 éves Vikidál Gyulát, akinek nevéhez számtalan legendás rock sláger kapcsolódik, nem csak mint előadó, de sok esetben e dalok szerzőjeként is. Lehetetlen egy ilyen életművet pár órába besűríteni, így maradnak a legnagyobb, legismertebb dalok, a P.Mobil, Dinamit, P.Box, MVH és Mobilmánia időszakokból.

A másik ünnepelt, Zeffer András-Zefi két zenekarral is kapcsolódik Gyula szakmai útján. (P.Mobil, Mobilmánia), és mint zeneszerző-előadó, ő is tartalmas életúttal büszkélkedhet. A közönség által ismert és kedvelt TRB és RockBand dalok ritkán hallhatók az eredeti zenészekkel, így most biztosan sokaknak szereznek ezekkel örömet.
 
Az immáron 15 éves Mobilmánia alapító tagjai is ők, mindkettejük szakmai pályájuk egyik kiemelkedő produkciójának tartják, ahol előadóként és szerzőként is jelentőset alkottak, ahogy a zenekar további tagjai is: Kékesi „Bajnok” László, Donászy Tibor, Gamsz Árpád, az idén 35 éves Nusser Ernő és a koncert előtt pár nappal 45.születésnapját ünneplő Szijártó Zsolt.
 
A Mobilmánia mindig látványos, technikailag is előremutató koncertekkel szórakoztatja a Mobilosok és Mániások lelkes közönségét, biztosak lehetünk abban, hogy ez most is így lesz és egy felejthetetlen, hármas jubileumot ünneplő rendezvény részesei lehetünk.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Válogatott musical slágerek a műfaj legkiválóbb művészeinek és ifjú tehetségeknek előadásában

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!