RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Velencei Biennálé még egyszer

Velencei Biennálé még egyszer

Nagy T. Katalin művészettörténész nyolc napot töltött Velencében, s ezalatt is csak egy részét láthatta a kiállításoknak, tapasztalatairól, élményeiről már beszámolt októberben, most – többek kérésére – folytatja előadását, hogy újra egy kicsit a világ közepén érezhessük magunkat, mert Szerb Antallal szólva: „Velence a világ közepe.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 28. kedd, 18:00

Velencei Biennálé még egyszer

A kétévente megrendezett velencei képzőművészeti seregszemle és az azt kísérő kiállítások megtekintésére több hét sem elegendő. Az 58. Velencei Biennálé is bővelkedett eseményekben és tárlatokban, a főkurátor 79 művészt felsorakoztató központi kiállítása mellett, 2019-ben, 90 ország mutatkozhatott be.
Nagy T. Katalin művészettörténész nyolc napot töltött Velencében, s ezalatt is csak egy részét láthatta a kiállításoknak, tapasztalatairól, élményeiről már beszámolt októberben, most – többek kérésére – folytatja előadását, hogy újra egy kicsit a világ közepén érezhessük magunkat, mert Szerb Antallal szólva: „Velence a világ közepe. Az egyik közepe legalább is.”

Előadó: Nagy T. Katalin művészettörténész

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!