RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Vasárnapi Barangoló // Mi újság a Kiscelli Olümposzon? - Zeusz&Co.

Vasárnapi Barangoló // Mi újság a Kiscelli Olümposzon? - Zeusz&Co.

Hogy kerülnek a Kiscelli dombtetőre az olümposzi Istenek? Kik költöztek oda? Mit csinálnak ott? Unatkoznak? Porosodnak? Szépítkeznek? Intrikákat szőnek?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 24. vasárnap, 15:00

Vasárnapi Barangoló // Mi újság a Kiscelli Olümposzon? - Zeusz&Co.

A Kiscelli múzeum gyűjteménye számos mitológiai alakot rejt. A Vasárnapi Barangoló során a kiállítótereket végigjárva felfedezzük őket, megbeszéljük egy-egy mitológiai alak történetét, majd a hallottakat és látottakat alkotó feladatban dolgozzuk fel. Mivel beköszöntött az ősz és közelednek a hűvös napok, isteni, duplafalú termoszt készítünk és hozzá meleg teákat iszunk. Hozd magaddal az őseidet is! Amíg a gyerekek játszanak a szülőknek kiállításainkra ingyenes belépőjegyet adunk.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!