RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Unique Nagyzenekari Koncert

Unique Nagyzenekari Koncert

A tavaly megrendezett 20. jubileumi koncert után az electropop zenét játszó Unique, élén Völgyesi Gabival, novemberben ismét a MOMKult-ban koncertezik.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 29. péntek, 19:30

Az együttes, most először, nagyzenekari kísérettel lép fel. Egyedülálló módon tizenkét zenész lesz a színpadon: az elektronikus zenét játszó Unique vonósokkal, fúvósokkal egészül ki.

A koncertet követően a VIP-jegyek birtokosai egy beszélgetéssel összekötött közönségtalálkozón vehetnek részt az énekesnővel, Völgyesi Gabival, és a Unique-slágerek dalszerzőjével, Kovacsics Ádámmal.

Ajánlatunk


Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Ajánló


A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!