RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Tudatos ruhatár: minimális számú ruha - multifunkcionális outfitek

Tudatos ruhatár: minimális számú ruha - multifunkcionális outfitek

Design Hét Budapest - Interaktív divatprezentáció és workshop

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 6. vasárnap, 13:00

Design Hét Budapest - Interaktív divatprezentáció és workshop

A közönséget bevonva a WEALL márka rávilágít arra, hogyan lehet egy minimális számú ruhatárral multifunkcionális outfiteket létrehozni. A program keretén belül a 2019/20 -as őszi- téli Liny Fun kapszula kollekció divatprezentációja után az érdeklődők a kollekció darabjaiból és a helyszínre előkészített kiegészítőkből szabadon alakítják a modellek outfitjeit. Az így kialakított, workshopon résztvevők által kreatívan stylingolt look-ok a helyszínen befotózásra kerülnek. Az eseményen résztvevők megoszthatják gondolataikat, hogy a kialakított outfitet milyen közegbe képzelik el, hol viselnék.

Az interaktív workshopon a tervező, Balogh Dóra elméleti tartalmakat is megoszt a résztvevőkkel. Közösségi szemléletformálás a cél, amely rávilágít arra, hogy a tervezői darabok a variálhatóságuk tekintetében számos fogyasztói igénynek megfelelnek. A program célja a slow fashion és a tudatos vásárlás közti kapcsolódási pontok feltárása, illetve a használati értéknövelés lehetőségeinek bemutatása.

90 perces workshop alatt személyesen találkozhatsz a tervezővel, aki tanácsokkal lát el, továbbá bemutatkoznak az új kollekció darabjai, melyeket fel is próbálhatsz.

Az esemény alatt magyar tervezők (Delka Bag, Hodlik Anna Bag, ByAt, Faludi G, Maminvent, Rulied by casa d'oro) kiegészítőivel is találkozik a közönség.

A résztvevők meglepetésben részesülnek.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas titkairól szólt. A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one-man show-jával.

Ajánló


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!