RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Traccs! Jakupcsek Gabriella

Traccs! Jakupcsek Gabriella

Traccs! Szeged legújabb beszélgető-est sorozatának első vendége Jakupcsek Gabriella, Magyarország egyik legismertebb és legnépszerűbb televíziós műsorvezetője. Kevesen vannak azok, akik annyiféle sorssal találkoznak a munkájuk során, mint Gabi hiszen egy-egy televíziós évad során kisebb városnyi emberrel beszélget.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 24. csütörtök, 18:00

TRACCS! Jakupcsek Gabriella

Traccs! Szeged legújabb beszélgető-est sorozatának első vendége Jakupcsek Gabriella, Magyarország egyik legismertebb és legnépszerűbb televíziós műsorvezetője. Kevesen vannak azok, akik annyiféle sorssal találkoznak a munkájuk során, mint Gabi hiszen egy-egy televíziós évad során kisebb városnyi emberrel beszélget. Meghallgatja beszélgetőtársait a nevét viselő műsorban, átadja a tudását szakmai rendezvényeken vagy tréningek irányítójaként, és persze magánemberként társaságban, szülői értekezleten, sőt egyszerűen csak az utcán… és nekünk személyesen...! Beszélgetésünk végén lehetőség lesz új könyvének "Nagy levegő - Aki megáll elsüllyed” dedikálására és közös fotó készítésére!

TRACCS! Elismert • Motiváló • Példamutató • Sikeres
…emberekkel beszélgetünk… mindenről, amiről szeretünk beszélni, és talán arról is, amiről oly nehéz...

Kapunyitás: 17:30
Kezdés: 18:00

Legyünk környezettudatosak és tegyünk együtt a környezetünkért! Elég ha okostelefonján bemutatja jegyét a helyszínen belépéskor!

Fontos információk:
A rendezvényeink nem sajtónyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videofelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeketen, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promociós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videofelvétel készülhet!

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

zenés party két részben

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!