RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Tomboló blöki

Tomboló blöki

Színes, szinkronizált
amerikai-kínai animációs vígjáték, 97 perc
Rendező: CHRIS BAILEY, MARK KOETSIER, ROB MINKOFF

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 14. szerda, 17:00

Vacak, a szeretetre méltó ebadta, arról álmodozik, hogy egyszer híres szamuráj válik belőle. Szerencsétlenségére a sors Kakamucho furcsa városába vezeti, ahol irtóra kilóg a sorból, ugyanis ő egy kutya, míg ott mindenki más… macska! És mint mindannyian tudjuk, a cicák nagyon, de nagyon nem szeretik a blökiket.

Vacak kétségbeesetten próbálkozik a városlakók kedvére tenni, ám akaratlanul is részese lesz a fenséges és narcisztikus Ika Chu terveinek. Csak egy aprócska akadály áll Ika útjába, hogy világuralomra - vagyis Kakamucho-uralomra – törjön: gonosz terve az, hogy rávegye Vacakot, segítsen neki örökre elűzni a városlakókat.

Ekkor lép a színre Jimbo, az egykori szédületes szamuráj-macsek, és Emiko, a vad cicus, aki Vacakhoz hasonlóan szamuráj szeretne lenni. A két cirmos és a kétbalkezes blöki különleges utazásra indulnak, hogy együtt mentsék meg Kakamucho cicalakóit. Vacak a kalandok során új barátokra tesz szert, és közben Jimbo irányításával egy gyorstalpaló szamurájtréningen is részt vesz, hogy aztán végül letaszítsa trónjáról a gonosz Ika Chut.

Ajánlatunk


Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!