RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Tomasz Máté, Marley Erickson és Magyar Valentin - A tehetség kötelez

Tomasz Máté, Marley Erickson és Magyar Valentin - A tehetség kötelez

Tomasz Máté Perényi Miklós növendékeként végzett a Zeneakadémia alap- és mesterképzésén, jelenleg a Doktori Iskola hallgatója. Fiatalkora ellenére számos nemzetközi versenyen szerzett díjával bizonyította már tehetségét, szólistaként fellépett a Budapesti Fesztiválzenekarral, a Zuglói Filharmóniával és a Szolnoki Szimfonikusokkal, 2018-ban Junior Prima Díjjal tüntették ki.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 3. hétfő, 19:00

J. S. Bach: 4. (Esz-dúr) csellószvit, BWV 1010
Schubert: a-moll („Arpeggione”) cselló-zongora szonáta, D. 821
Beethoven: 4. (B-dúr) zongoratrió, op. 11 („Gassenhauer”)
Brahms: 3. (c-moll) zongoratrió, op. 101

Marley Erickson (hegedű), Tomasz Máté (cselló), Magyar Valentin (zongora)

Tomasz Máté Perényi Miklós növendékeként végzett a Zeneakadémia alap- és mesterképzésén, jelenleg a Doktori Iskola hallgatója. Fiatalkora ellenére számos nemzetközi versenyen szerzett díjával bizonyította már tehetségét, szólistaként fellépett a Budapesti Fesztiválzenekarral, a Zuglói Filharmóniával és a Szolnoki Szimfonikusokkal, 2018-ban Junior Prima Díjjal tüntették ki. Két kamarapartnere nevét is ismerheti már a magyar közönség: Marley Erickson – Baráti Kristóf és Kováts Péter tanítványa – idén februárban sikeresen mutatkozott be a Nagyteremben Bach d-moll kettősversenyében, Magyar Valentin pedig nívós versenyeredményei mellett idén Kocsis Zoltán-díjban részesült. Az este folyamán hangszereikkel egyenként csatlakoznak Tomasz Mátéhoz: a cselló intim szólóhangzását a páros, majd hármas kamarazenélés váltja fel. Hasonló építkezés jellemzi a műsor kronológiai elrendezését is, több mint százötven évet felölelve Bachtól Csajkovszkijig.

RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

TÁMOGATÓ: Ferry Contact Kft.

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!