RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


TOLDI - Rendhagyó Irodalomóra - Bob és Bobék Orchestra
5

TOLDI - Rendhagyó Irodalomóra - Bob és Bobék Orchestra

Április 11-én pénteken 11 órakor az Erzsébetligeti Színházban lép fel a Bob és Bobék Orchestra zenés irodalmi estjével. A Bob és Bobék Orchestra a vers és a zene matematikájában keresi a közös nevezőt. Legyen nyelvtörő, rap, slam poetry vagy költészet, jazz, hip hop, drum n bass, vagy reggae - a lüktetés jelenléte közös.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 11. csütörtök, 11:00

A Bob és Bobék Orchestra haladó szellemű Toldi estjét, a zenekar által feldolgozott Arany János sorokat, Petőfi izgága, szenvedélyes, romantikus, hazafias és kevésbé ismert arcait, valamint a magyar nyelv lehetőségeivel játékos módon kísérletező Weöres Sándor világát mutatja meg a zenés irodalmi est. Forradalmi reggae, arrogáns gengszterrap és bordal-dzsessz a „boldog pestiek”-nek és mindenkinek, aki eljön az Erzsébetligeti Színházba.
Az est folyamán betekintést nyerhetünk a verstan boszorkánykonyhájába, közösen faragunk rímeket, költünk verseket és szerzünk hozzá zenét, ami által élményt kaphatunk, amitől kedvünk támad levenni egy kötetet a polcról. Az érzelmi skála minden rezdülését kitöltő, felborzoló, ám szórakoztató műsornak nézhetünk elébe.

A zenekar tagjai:
Horváth Kristóf (Színész Bob) – slam, ének
Dévényi-Bakos Bettina – billentyű, ének
Dévényi Zoltán – gitár
Eged Márton – basszusgitár
Oláh Edmond Mizo - beatbox

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

Ajánló


Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!