RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Titkaink
2

Titkaink

Pintér Béla és Társulata: Titkaink. A produkció a 80-as évek ügynöktémáját dolgozza fel a Pintértől megszokott humorral, miközben olyan mélységekig hatol, hogy a néző hetekig nem szabadul az emlékétől.  több

Talán az író-rendező Pintér maga sem gondolta, hogy az akkor éppen jubiláló társulat ezúttal egy olyan előadást hoz létre, amelyet a 15 év csúcspontjának tekintenek a kritikusok és a nézők egyaránt. A színikritikusok 2014 legjobb drámája és legjobb előadása díjaival jutalmazták. Ez utóbbit korábban csak egyetlen társulat nyerte el a függetlenek közül.

Az előadás a 80-as évek ügynöktémáját dolgozza fel a Pintértől megszokott humorral, miközben olyan mélységekig hatol, hogy a néző hetekig nem szabadul az emlékétől. Mindenki újra akarja nézni és újabb és újabb ismerősöket akar rá küldeni. Ennek következtében a bemutató óta tartó érdeklődés továbbra sem csökken, az előjegyzési listán még mindig 1500 körüli fő található, pedig csak a Szkénében már több mint 13 ezer néző látta az előadást az elmúlt másfél év alatt!

"Egyikünk sem tökéletes, és bizony mindannyiunknak vannak titkai... Nem vagyunk hibátlanok... De a valóság józan fanatikusai vagyunk, és a jó kompromisszumok robotosai." (Pánczél elvtárs)

Az előadás megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előadás hossza: 110 perc, szünet nélkül

Ajánló


A Madách Színház ROCKSULI címmel új rock musical bemutatójára készül.

A huszadik századi amerikai drámairodalom egyik legismertebb darabját Székely Kriszta, a budapesti Katona…