RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Titkaink
2

Titkaink

Pintér Béla és Társulata: Titkaink. A produkció a 80-as évek ügynöktémáját dolgozza fel a Pintértől megszokott humorral, miközben olyan mélységekig hatol, hogy a néző hetekig nem szabadul az emlékétől.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. május 11. hétfő, 19:00

Talán az író-rendező Pintér maga sem gondolta, hogy az akkor éppen jubiláló társulat ezúttal egy olyan előadást hoz létre, amelyet a 15 év csúcspontjának tekintenek a kritikusok és a nézők egyaránt. A színikritikusok 2014 legjobb drámája és legjobb előadása díjaival jutalmazták. Ez utóbbit korábban csak egyetlen társulat nyerte el a függetlenek közül.

Az előadás a 80-as évek ügynöktémáját dolgozza fel a Pintértől megszokott humorral, miközben olyan mélységekig hatol, hogy a néző hetekig nem szabadul az emlékétől. Mindenki újra akarja nézni és újabb és újabb ismerősöket akar rá küldeni. Ennek következtében a bemutató óta tartó érdeklődés továbbra sem csökken, az előjegyzési listán még mindig 1500 körüli fő található, pedig csak a Szkénében már több mint 13 ezer néző látta az előadást az elmúlt másfél év alatt!

"Egyikünk sem tökéletes, és bizony mindannyiunknak vannak titkai... Nem vagyunk hibátlanok... De a valóság józan fanatikusai vagyunk, és a jó kompromisszumok robotosai." (Pánczél elvtárs)

Az előadás megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előadás hossza: 110 perc, szünet nélkül

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Izgalmas arra gondolni, hogy noha Richard Wagner életművének túlnyomó részét operái és zenedrámái alkotják, s ezekben a szerepek alakítói, az énekesek nyújtanak kivételes teljesítményt a világ nagy színpadain, e művek önállóan is megszólaltatható, legnépszerűbb részletei mégis a zenekari számok.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!