RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


TITANIC: Aurora

TITANIC: Aurora

Október 22, 18:00
Finnország, 2019, 106 perc | Rendező: Mila Tervo | Szereplők: Mimosa Willamo, Amir Escandari, Oona Airola

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 22. kedd, 18:00

Egy éjszaka a finnországi Lapföldön egy hotdogárusnál az elköteleződés-fóbiás partiarc, Aurora megismerkedik az iráni származású Dariannal, aki váratlanul megkéri a kezét. Dariannak ugyanis egy finn nőt kell elvennie ahhoz, hogy kislányával együtt megkapja a menekültstátuszt. Az elfoglalt Aurora visszautasítja, hiszen úgyis Norvégiába akar költözni, hogy hátrahagyja nyomorúságos életét. Amikor megismeri a férfi kislányát, mégis úgy dönt, segít nekik. Ahogy elkezd nőket bemutatni Dariannak, egyre közelebb kerülnek egymáshoz, így amikor feltűnik a színen a tökéletes feleségjelölt, Dariannak és Aurorának nehéz döntést kell hoznia: tegyenek úgy, mintha boldogok lennének, vagy hagyják végre abba a menekülést?

Díjak:
Legjobb nemzetközi film - Edinburgh-i Nemzetközi Filmfesztivál
Fiatal Közönség Díj - Cabourg-i Filmfesztivál


Aurora (Aurora)
22 octobre, 18h00

Finlande, 2019, 106 min | Réalisateur: Mila Tervo | Acteurs: Mimosa Willamo, Amir Escandari, Oona Airola,


Un soir, en Laponie finlandaise, chez un vendeur de hot-dogs, Aurora, jeune femme célibataire et désinvolte, rencontre Darian, un immigré iranien. Darian lui demande de l’épouser afin d’obtenir l’asile en Finlande pour lui et sa fille. Aurora refuse mais elle accepte de l’aider à trouver sa future épouse... Alors qu’Aurora présente de jeunes femmes à Darian, elle se rapproche du père et de sa fille.

Meilleur film international - Festival international du film d'Édimbourg
Prix du jeune public - Festival du film de Cabourg

 

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!