RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Tihanyi Szabadtéri Játékok / A tanú
2

Tihanyi Szabadtéri Játékok / A tanú

BACSÓ PÉTER: A tanú
A Körúti Színház előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 20. szombat, 20:00

"Miért halad így a történelem? Hogy az emberiség derűsen váljék meg múltjától.” Így fejeződik be az első számú magyar kultuszfilm, amit az egész ország ismer és szinte minden második mondata szállóigévé vált. Amely kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk.
A darab egyfelől tanulságos és szórakoztató mementója az újkori magyar történelem egyik legnyomasztóbb periódusának, másrészt ettől a történelmi háttértől megfosztva is érvényes a mondanivalóval bír a naiv, alapvetően jószándékú kisember és az őt kénye-kedve szerint ráncigáló hatalom örök konfliktusáról. A film méltó utódjaként, modern színpadképpel és a főszerepben két kiváló színész főszereplésével a Körúti Színházba végre megérkezik A tanú. Kautzky Armandot a Körúti Színház több darabjában (Az üvegcipő, A bolond lány) is láthatták és megszerethették a nézők, most mint Virág elvtárs, egyszer majd kér valamit. Kerekes József azonban új társulati tagként először mutatkozik be a nézőknek, mint Pelikán József, a jószándékú gátőr.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!