RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


The Carbonfools

The Carbonfools

Első nagylemezük Poisoned Goulash (Mérgezett gulyás) címmel 2004-ben jelent meg. A hangzásvilágot az elektronikus alapok és az élő hangszeres muzsika fúziója határozta meg. Zenéjük a rock, blues, reggae, dub, disco, folk, ethno, darkwave és a mai modern elektronikus műfajok egyvelege.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2013. április 5. péntek, 21:00

2008-ban jelent meg Carbonheart című lemezük, melynek dalait előszeretettel játszottak a rádiók és a televíziók nem is beszélve a több százezres, sőt milliós internetes letöltésről. Magyarország egyik legismertebb koncertzenekaraként folyamatosan járják a magyarországi klubokat, de Szlovákiában, Romániában, Szerbiában és Angliában is eljutottak.

2010 legvégén jelent meg harmadik nagylemezük a Carbonsoul, mely stílusában az előző lemez továbbgondolása, megmaradt a jellegzetes carbonos pszichedelikus techno űrrock hangzás,megspékelve új elemekkel mint a new wave,a blues vagy a turbopolka. Titusz szerint: „Ez a lemez sokkal dal orientáltabb, mint az előző, több szerepet kapott Balázs hangja, megjelentek új elemek, mint a new wave, blues,de persze megmaradt a jellegzetes carbonos pszichedelikus techno-rock massza is.

2012 tavaszán jelent meg a Clublights című daluk, amelyhez klipet is forgattak, majd a turnéra indultak. 2012 novemberében egymás után két teltházas koncerten mutatták be legújabb lemezüket a Carbonsweetet. Amiről a Clublights és a Birthday után, az Opened Doors című dalhoz is forgattak egy klipet.

A fiúk idén a tervek szerint egy-két új videóklipet készítenek még, és szinte folyamatosan úton lesznek. Már elkezdődött a tavaszi turné, amit ősszel egy újabb követ majd. A rajongók Budapesten idén három kiemelt nagykoncerten, valamint a legnagyobb vidéki városokban és a szomszédos országokban hallhatják élőben a Carbonsweet album dalaira épülő koncertprogramot. A két turné között pedig érdemes lesz figyelni a fesztiválok kínálatát, hiszen a The Carbonfools nélkül nem lehet igazi a nyár! A zenekar meglepetéseket is tartogat 2013-ra: az sem kizárt, hogy az országhatárnál jóval messzebbre is
eljutnak a slágereikkel...

Ajánlatunk


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!