RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Táncház: Bajkó zenekar

Táncház: Bajkó zenekar

A Bajkó Zenekar 2013 tavaszán, Budapesten, lelkes, muzsikát kedvelő, vidéki fiatalokból alakult. Az együttes tiszta forrásból merített dallamokat szólaltat meg, a Kárpát-medence számos szegletéből. Nemrégiben jelent meg első lemezük Párosan címmel, melyre párosával válogattak összeállításokat Erdély számukra legkedvesebb vidékeiről.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 7. péntek, 20:00

Táncház: Bajkó zenekar

20:00-20:30 Koncert
20:30-00:00 Táncház

A Bajkó Zenekar 2013 tavaszán, Budapesten, lelkes, muzsikát kedvelő, vidéki fiatalokból alakult. Közös nyelvünk a magyar népzene. Az együttes tiszta forrásból merített dallamokat szólaltat meg, a Kárpát-medence számos szegletéből. Nemrégiben jelent meg első lemezük Párosan címmel, melyre párosával válogattak összeállításokat Erdély számukra legkedvesebb vidékeiről.

Mit is jelent az a szó, hogy bajkó? A szónak két jelentése ismert. A Debreceni Cívis Szótár szerint (paszománykészítéshez használt) jó minőségű arany, a Magyar Néprajzi Lexikon szerint pedig fekete gallértalan, gyönggyel és selyemszalaggal díszített női ujjas.

A zenekar tagjai:
Kálmán Bence – hegedű, Horváth Balázs – hegedű, Weingart Csaba – brácsa, Varga Balázs – bőgő

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!