RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Színésznek lenni...

Színésznek lenni...

Hogy mégis, milyen színésznek lenni? Erre a kérdésre keresi a választ újonnan útjára indított pódium beszélgetés-sorozatunk...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 19. szerda, 19:00

Színésznek lenni...
talk-show

„Színésznek lenni hazárdjáték!”- mondja az egyik. „Isten nélkül nem érdemes színésznek lenni!” – mondja a másik. A harmadik: „Nem akartam színész lenni, csak idekeveredtem.” „Szinte születésem óta vonzott a színpad világa, elképzelni sem tudtam, hogy ne színész legyek!” Színésznek lenni misszió, hivatás, színészként olyan tudsz lenni, ami egyébként sosem lennél, színésznek lenni öröm és játék, de színésznek lenni kíméletlen munka, rengeteg szenvedés és lemondás. Színésznek lenni csepűrágás, de színésznek lenni művészet.

Hogy mégis, milyen színésznek lenni? Erre a kérdésre keresi a választ újonnan útjára indított pódium beszélgetés-sorozatunk, melyben Mohácsi Szilvia szerkesztő-műsorvezető vendégei: Horváth Zsuzsa, Mertz Tibor, Csőre Gábor és Janik László színművészek.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!