RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


SZeretetmozaik "A szeretet benned van. Éld meg! Add át!" - A.J.Christian előadása

SZeretetmozaik "A szeretet benned van. Éld meg! Add át!" - A.J.Christian előadása

Az író tizedikként megjelent, Szeretetmozaik című könyvének alkalmából tart előadást 2020-ban, egyetlen Kelet – magyarországi helyszínen, Debrecenben.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 24. péntek, 18:00

SZeretetmozaik "A szeretet benned van. Éld meg! Add át!" - A.J.Christian előadása

Ha elhiszed, amit hallasz, elpocsékolod az életed. Ha elutasítod, amit hallasz, elpocsékolod az idődet. Számodra egy előadásnak akkor van értelme, ha rólad szól. Ha inspirál, nem pedig bírál; ha kérdéseket ad, nem pedig válaszokat – ha az előadó fogja a kezed, de nem vezet, mert hagyja, hogy a szavai mentén arra haladj, amerre csak akarsz. A.J.Christian

Az író tizedikként megjelent,  Szeretetmozaik című könyvének alkalmából tart előadást 2020-ban, egyetlen Kelet – magyarországi helyszínen, Debrecenben.

Az előadás végén kérdezz-felelek és könyvvásárlási lehetőség.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!