RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Szerelmes hangok - A három tenor Valentin napi műsora

Szerelmes hangok - A három tenor Valentin napi műsora

Valentin nap alkalmából Gulácsi Tamás, Horváth Viktor, Tar Dániel, a Móricz Zsigmond Színház népszerű színművészei szerelmes dalokkal szórakoztatják a nagyérdeműt a Bencs Villában. Népszerű slágerek, korábbi szerepek közkedvelt dalai csendülnek fel február 15-én, kedden 17:30 órától.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 15. kedd, 17:30

Valentin nap alkalmából a Móricz Zsigmond Színház 3 tenorja a Bencs Villa színpadán koncertezik!

Vendégeink: Gulácsi Tamás az Idétlen Időkig, a Funny Girl, a Bob herceg, a Meseautó és megannyi más, nagysikerű zenés előadásunk szerelmes főhőse, Horváth Viktor, a Móricz (F)Actor döntőse, közönségünk hölgy rajongóinak régi kedvence, valamint Tar Dániel, a legfiatalabb generáció képviselője, akinek csibészes mosolyával hamar sikerült a színház szerelmeseinek szívébe lopnia magát. Ők vállalkoznak tehát arra, hogy a szerelem húrjait megpendítve musical- és operett részletekkel varázsolják el közönségünket különleges Valentin napi koncertünkön február 15-én, kedden 17:30 órától.

Kedves Nézőink!

Amennyiben problémát észlelnek jegy- vagy bérlet online vásárlása során, kérjük, próbálják meg az oldal elérést egy másik böngésző felületről, vagy a jegy.hu oldalon lévő bal alsó sarokban található chat-ablakot vegyék igénybe!
Ott azonnal segítséget nyújtanak a probléma elhárításában!

Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

zenés party két részben

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!