RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Szekeres Adrien - Stúdió koncert

Szekeres Adrien - Stúdió koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 17. szombat, 18:00

Ahol a zene születik – Szekeres Adrien a Pannonia Stúdióban ad koncertet!


Páratlan zenei világba repíti el a közönséget Szekeres Adrien, aki ismét egy rendhagyó helyszínen ad koncertet. Méghozzá ott, ahol számos legendás rajzfilm született egykor. Ezúttal a felújított Pannónia Stúdió tereit tölti be zenével.

Hazánk legnagyobb koncertszínpadait is meghódította már, de adott bensőséges hangulatú lakáskoncertet is Szekeres Adrien, aki ismét egy rendhagyó zenei kalandra hívja a közönséget. Ezúttal ott énekel, ahol egykor legendás rajzfilmjeink születtek. Többek között a Mézga család, a kockásfülű nyúl, Pom-pom és Dr. Bobó, a különc doktor is itt keveredett emlékezetes kalandokba. 
Az egykori Pannónia Filmstúdió ugyanis újra életre kelt, a falak között a filmes és a zenei szakma egyaránt otthonra talált. A sokáig elhanyagolt épületben ismét nagy dolgok születnek. Ezt a teret szeretné most zenével megtölteni Szekeres Adrien.

Az énekesnő folyamatosan keresi az új kihívásokat, melyekkel a legfőbb célja, hogy a közönségnek maradandó élményt nyújtson. Ezért is vállalkozott a rendhagyó estre. Budapesten, a Hűvösvölgyi úton, a Pannónia Stúdióban várja mindazokat, akik szeretnének eltölteni vele egy kellemes estét. 
Ráadásul a koncerthangulatot a résztvevők haza is vihetik, Szekeres Adrien ugyanis egy különleges ajándékkal készül. Az est zenei felvételét a koncert után megkapják azok a vendégek, akik megvásárolják az exkluzív belépőjegyeket. 

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!