RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Szakcsi Lakatos Róbert és barátai / JAZZMŰHELY

Szakcsi Lakatos Róbert és barátai / JAZZMŰHELY

A Dal 2018 műsorában nagy feltűnést keltett Szakcsi Lakatos Róbert különleges igénnyel és remek stílusérzékkel megkomponált szerzeménye, amely Szőke Nikoletta és Kökény Attila közreműködésével szólalt meg.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 23. szerda, 20:00

Az Életre kel című dal megnyerte a harmadik válogatót, hiszen egyaránt megszólította a groove-os zenei világra fogékony közönséget és meggyőzte a vájt fülű szakmát. Bár Szakcsi egyaránt otthonosan mozog a mainstream jazzben és a klasszikus zene világában, az elektronikus hangzásokat alkalmazó fúziós zene sem áll távol tőle - ez alkalommal utóbbira helyezi a hangsúlyt.
Estjén bizonyítani fogja, hogy épp olyan tehetséges instrumentális számok szerzőjeként, mint a vokális zenében, s ebben európai viszonylatban is jegyzett muzsikustársak lesznek segítségére. Érdekes módon szinte mindnyájan külföldön váltak igazán ismertté, bár magyarországi gyökerekkel bírnak. Bolla Gábor jó pár éve él Dániában, és a nemzetközi jazzszíntér legjobbjaival ad koncerteket. Szakcsinak évek óta fontos társa a munkában, ahogyan - a szintén csodagyerekként indult - Pecek Lakatos Krisztián is, aki a bőgőt és a basszusgitárt egyaránt lenyűgözően kezeli. A Malmőben otthonra talált Csörsz Zoltán a groove-os dobolás nagymestere. Nagy Laci Gitano a szélesebb közönség számára is ismert előadó, aki énekhangjával az instrumentális darabokat is gazdagítja majd. Szakcsi évek óta tervezte, hogy közös produkcióba fog gyerekkori barátjával, Kökény Attilával, s Király Lindával is hasonló terveket szőtt, melyek ezen a koncerten válhatnak valóra. Claudia Campagnol - aki Dancs Claudiaént látta meg a napvilágot - Európa-szerte híres énekesnő, s ez alkalommal mutatkozik be a magyar közönségnek.

zongora, billentyűs hangszerek: Szakcsi Lakatos Róbert
szaxofon: Bolla Gábor
gitár, ének: Nagy Laci Gitano
bőgő, basszusgitár: Pecek Lakatos Krisztián
dob: Csörsz Zoltán

Közreműködők:

ének: Király Linda, Kökény Attila, Claudia Campagnol

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!