RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Szabó Gyuri bácsi előadása Orosházán

Szabó Gyuri bácsi előadása Orosházán

Gyuri bácsi Márciusban Orosházára készül, hogy találkozzon a gyógynövények iránt érdeklődő közönséggel. Előadásában beszélni fog a szerveink tisztításáról, a megelőzésről és a gyógynövények kúraszerű használatáról.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 12. csütörtök, 17:00

Szabó Gyuri bácsi előadása Orosházán

Gyuri bácsi Márciusban Orosházára készül, hogy találkozzon a gyógynövények iránt érdeklődő közönséggel. Előadásában beszélni fog a szerveink tisztításáról, a megelőzésről és a gyógynövények kúraszerű használatáról. Gyuri bácsi örömmel osztja meg tapasztalatait a hallgatósággal: reméljük, most is sok hasznos és érdekes dolgot fognak tanulni. Az előadás előtt és után lehetőség lesz a vásárlásra, valamint Gyuri bácsihoz az előadás előtt kérdésekkel is lehet fordulni.

Ezúton tájékoztatjuk a jegyvásárlókat, hogy a "Szabó Gyuri Bácsi előadása Orosházán" c. előadás - a kialakult országos vészhelyzet rendelete, melynek értelmében a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvényeket betiltják - ELMARAD!
Az előadás, amint lehetséges, meg lesz tartva, a már megvásárolt jegyek, a későbbi időpontra Érvényesek!
A későbbi időpontról időben fogjuk önöket tájékoztatni!
A rajtunk kívül álló okok miatt történő változásért elnézésüket kérjük, reméljük, hogy hamarosan láthatják és hallhatják Gyuri bácsit előadni.

Ajánlatunk


Milyen szerepet játszik az életünkben az alkohol? A 1,5 ezrelék különleges alkotófolyamatból születik, a valóságból építkezik a közösségi színház és a részvételi film kutatómódszereivel. Miért iszunk? Mikor iszunk? Mit fed el, és mit hoz a felszínre az alkohol? Miként tabusítjuk ezt a témát a magyar társadalomban?  Professzionális színészek helyett hétköznapi emberek állnak a színpadon, a személyes történeteiket osztják meg. Így vizsgáljuk velük közösen az alkoholfogyasztás különböző aspektusait és dilemmáit, nyomába eredünk azoknak a hiányoknak, melyek mögötte húzódnak. 

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Pörgős vígjáték, ami egy percre sem engedi elkalandozni a nézőt.

Ajánló


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!