RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Szabadesés Szimulátor Dupla Csomag 2x3 perc 2 fő részére
2

Szabadesés Szimulátor Dupla Csomag 2x3 perc 2 fő részére

Lebegni nagyon jó dolog, de párban lebegni a legjobb!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

A szélcsatorna remek sportolási és szórakozási lehetőséget nyújt a kezdő lebegni vágyóknak, de a profi ejtőernyősök számára is hatalmas élmény. Most megtapasztalhatja bárki a párjával a szabadesés érzését maximális biztonsági körülmények között. Gyakorlott oktatók segítik a résztvevőket, akik alapos felkészítés után is bent állnak a helységben és kézjeles instrukciókkal tanítanak.

 Fontos információk

A felejthetetlen lebegés 2 X 3 perces. A szélcsatornának egy hatalmas előnye, hogy kortalan, 4-5 éves kortól 100 éves korig bárki kipróbálhatja. A lebegésről készült HD videofelvételt a résztvevő megkapja ajándékba.

A programon maximum 120 kg testsúlyú személy vehet részt.

Legalább 1 GB-os pendrive-ot érdemes a helyszínre vinni, amire a szolgáltató partner rögzíteni tudja a repülést.

A voucher 2 fő részvételét tartalmazza.

A helyszín jellegét tekintve szívesen várjuk a rokonokat, barátokat, kísérőket. Érdemes fényképezőgéppel, illetve kamerával érkezni.

A program idejére biztosítják a szükséges felszereléseket (overál, szemüveg, bukósisak stb.) Érdemes sportos, kényelmes ruhában érkezni.A programot az időjárás nem befolyásolja, mert zárt térben zajlik.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!