RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


szabadakarat »»

szabadakarat »»

Az Erkel Színházban 2023. október 21-22-én kerül bemutatásra a Petőfi emlékév egyik legkiemelkedőbb alkotása, a szabadakarat ˃˃˃˃.
Az előadás hossza 125 perc, két felvonás egy 20 perces szünettel megszakítva.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 22. vasárnap, 19:00

Ez a koncertszínház újszerű stílusban és tartalomban közelít Petőfi Sándor életéhez. Nem az 1848-as márciusi eseményeket teszi meg cselekménye középpontjává, hanem Petőfi és Szendrey Júlia szenvedélyes szerelmét, a reformkor első „celebpárját” és az ő rövid, de intenzív közös éveiket.

A darab arra keresi a választ, hogy miért került a lánglelkű, ám gyenge fizikumú költő újra és újra a csatatérre? Lelkében nem is csak szabadság és szerelem viaskodik, hanem legfőbb dilemmája is: tollal vagy karddal szolgálhatja-e jobban hazáját?

Zenekar vezetője, billentyű: Furák Péter
Basszusgitár: Jancsó Gábor
Gitár: Mózner László
Gitár: Kiss Péter
Dob: Pusztai Csaba

Ajánlatunk


Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete és történetei, amelyekkel szeretné jobbá tenni mindenki életét! A Túl minden határon-est méltó folytatása a Föld minden pontjáról most Önökhöz érkezik!

A Margitszigeti Színház minden évben nagyszabású eseménnyel ünnepli meg a Nemzeti Összetartozás Napját. A nemzeti összetartozás napja az 1920-as trianoni békeszerződés aláírásának évfordulójára emlékező, június 4-ére eső nemzeti emléknap Magyarországon, melyet 2010. május 31-én iktatott törvénybe az Országgyűlés.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A darab egy különleges és Magyarországon egyedülálló feldolgozásban viszi színpadra Petőfi Sándor életének egy meghatározó időszakát.

A táncjáték olyan rajzfilmes mesehősöket találkoztat össze a színház deszkáin, akik a Sopron Balett vállalkozása nélkül soha nem találkoztak volna.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!