RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Sun-Mi Hong Quintet, Guest Song-Yi Jeon (KR/IT/UK)
3

Sun-Mi Hong Quintet, Guest Song-Yi Jeon (KR/IT/UK)

Sun-Mi Hong az egyik legizgalmasabb feltörekvő zenekarvezető és zeneszerző dobos Hollandiában. Egyedi soundja rengeteg különféle forrásból táplálkozik. Az ország egyik legnevesebb jazzintézményében, a Conservatorium van Amsterdamban végzett tanulmányai erős alapot biztosítottak improvizációs és technikai készségeihez, ugyanakkor Sun-Mi egyedi megközelítésmódjának forrása az iskolában tanultakon jóval túlmutat.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 9. szerda, 20:00

 Közreműködik:

Song-Yi Jeon - ének
Nicolo Ricci - tenorszaxofon
Alistair Payne - trombita
Youngwoo Lee - zongora
Alessandro Fongaro - nagybőgő
Sun-Mi Hong - dob

Sun-Mi Hong az egyik legizgalmasabb feltörekvő zenekarvezető és zeneszerző dobos Hollandiában.  Egyedi soundja rengeteg különféle forrásból táplálkozik. Az ország egyik legnevesebb jazzintézményében, a Conservatorium van Amsterdamban végzett tanulmányai erős alapot biztosítottak improvizációs és technikai készségeihez, ugyanakkor Sun-Mi egyedi megközelítésmódjának forrása az iskolában tanultakon jóval túlmutat. A koreai tradicionális zene iránti rajongása révén eredeti hazája ütőhangszeresei is nagy hatást gyakorolnak rá, kompozíciós stílusára pedig leginkább az impresszionista klasszikus zene hat. Mindezekből Sun-Mi egy teljesen eredeti és rendkívül érvényes művészi produktumot képes létrehozni. Zenekara, a Sun-Mi Hong Quintet az alaposan kidolgozott, rögzített kompozíciók és az improvizált zene határvonalán táncol. A kvintett néhány lenyűgöző hollandiai bázisú zenészt egyesít. Alessandro Fongaro (bőgő) és Youngwoo Lee (zongora) alkotja az erős ritmusszekciót, amely megingathatatlan egységet alkot. A tenorszaxofonos Nicolo Ricci és a trombitás Alistair Payne pedig mint egy hullám képesek egyik pillanatban befordulni a sötét dallamokba, hogy aztán gyöngyöző, pezsgő textúrákba burkolózzanak.

Ezen a koncerten a szintén dél-koreai származású énekes és zeneszerző, Song YI Jeon csatlakozik az ötösfogathoz. Song YI saját zenéjében ügyesen ötvözi a modern jazz harmóniáit és páratlan ritmusképleteit az énekelhető dallamokkal, amelyek azonnal megragadják a hallgatót. Tanulmányait koreai tradicionális énekléssel, ütőhangszeres órákkal kezdte, majd klasszikus zeneszerzést tanult a grazi művészeti egyetemen, jazzéneklést Bázelban és a Berkleen. Zeneszerzői ismereteit nemcsak a rögzített kompozíciók, de improvizáció közben is elképesztő kreativitással alkalmazza, éneklése pedig erősen instrumentális jellegű. Kifinomult előadói és kompozíciós stílusában a Nyugat találkozik a Kelettel.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

zenés party két részben

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!