RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Sun-Mi Hong Quintet
2

Sun-Mi Hong Quintet

Sun-Mi Hong az egyik legizgalmasabb, feltörekvő zenekarvezető és zeneszerző dobos Hollandiában. Olyan előadókkal folytatott turnéi során, mint a Karel Boehlee Trio, Benjamin Herman, vagy a Daahoud Salim Quintet, Európa-szerte is rendre nagy feltűnést keltett. Egyedi soundja rengeteg különféle forrásból táplálkozik.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 20. péntek, 20:00

 Közreműködik:

    Nicolo Ricci - tenorszaxofon
    Alistair Payne - trombita
    Youngwoo Lee - zongora
    Alessandro Fongaro - nagybőgő
    Sun-Mi Hong - dob

Sun-Mi Hong az egyik legizgalmasabb, feltörekvő zenekarvezető és zeneszerző dobos Hollandiában. Olyan előadókkal folytatott turnéi során, mint a Karel Boehlee Trio, Benjamin Herman, vagy a Daahoud Salim Quintet, Európa-szerte is rendre nagy feltűnést keltett. Egyedi soundja rengeteg különféle forrásból táplálkozik. Az ország egyik legnevesebb jazzintézményében, a Conservatorium van Amsterdamban végzett tanulmányai erős alapot biztosítottak improvizációs és technikai készségeihez, ugyanakkor Sun-Mi egyedi megközelítésmódjának forrása az iskolában tanultakon jóval túlmutat. A koreai tradicionális zene iránti rajongása révén eredeti hazája ütőhangszeresei is nagy hatást gyakorolnak rá, kompozíciós stílusára pedig leginkább az impresszionista klasszikus hat. Mindezekből Sun-Mi egy teljesen eredeti és rendkívül érvényes művészi produktumot képes létrehozni.

A Sun-Mi Hong Quintet mindennek az esszenciáját mutatja fel. A zenekar az alaposan megmunkált, rögzített kompozíciók és az improvizált zene határvonalán táncol. A kvintett néhány lenyűgöző hollandiai bázisú zenészt egyesít. Alessandro Fongaro (bőgő) és Youngwoo Lee (zongora) alkotja az erős ritmusszekciót, amely megingathatatlan egységben képes felpörögni az improvizációhoz szükséges fordulatszámra, miközben elrugaszkodik az előre lefektetett szabályoktól. A tenorszaxofonos Nicolo Ricci és a trombitás Alistair Payne ki is használja a ritmusszekció ezen képességét. Mint egy hullám képesek egyik pillanatban befordulni a sötét dallamokba, hogy aztán gyöngyöző, pezsgő textúrákba burkolózzanak.

“Sun-Mi egy nagyszerű muzsikus, aki nemcsak őrületesen játszik, de nagyon bevállalósan is: kezdeményez és nyitott mindenféle zenei pillanatra. Nagyon élvezem a vele való közös játékot, mert arra bátorít, hogy a megszokottól eltérő repertoárt játsszak és feszegessem a határaimat” – mondta róla az egyik legnevesebb holland szaxofonos, Benjamin Herman.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!