RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


SUKHISHVILI Georgiai (Grúz) Nemzeti Táncegyüttes

SUKHISHVILI Georgiai (Grúz) Nemzeti Táncegyüttes

A “Sukhishvili” társulat 2019-es nagysikerű fellépése után, hagyományos georgiai és különböző klasszikus táncokat ötvöző műsorával visszatér a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 25. csütörtök, 20:00

SUKHISHVILI
Georgiai Állami Népi Együttes
(esőnap: május 26.)

Tornádó gyorsaságú pörgések, csillogó jelmezek, egyedi hangszerek, forró szenvedély és hihetetlen érzelmek, melyek örökre veled maradnak.

Tudod mi a közös Charlie Chaplin, Brigitte Bardot, Sting és az angol királynő között? Mindannyian rajongtak a Georgiai Állami Népi Együttesért. Jelmezeik Yves Saint Laurent, híres francia divattervezőt is megihlették.

A Sukhisvili egy legendás együttes, mely őrzi az autentikus grúz tánc hagyományait.

Az innovatív tánctársulat alapításától kezdve jelentősen eltér a modern balett hagyományaitól, a folklór témákat modernizálva, klasszikus táncelemekkel tölti meg, izgalmas és látványos produkciókat létrehozva. A Georgiai Állami Népi Együttes mesés jelmezei és gyönyörű koreográfiája mutatja be a georgiaiak lelkét: a férfiak meglepetést okoznak a temperamentumukkal és az egyszerre harcias és nemes természetük bemutatásával. Hihetetlen képességeik lenyűgöző példái a keménytalp nélküli puha bőrcipőikben, lábujjon bemutatott forgások és ugrások, vagy a két szívdobbanás között lezajló fél térden bemutatott pörgéseik. 

A társulat a világ szinte összes színpadán fellépett már a londoni Royal Albert Hall-tól a New-Yorki Metropolitan Operáig.  Az USA-ban a társulat műsorát többízben a Brodway legjobb show-jának választották. A milánói La Scala színpadán tizennégyszer tapsolta vissza őket a közönség. Ezzel megdöntötték Enrico Caruso rekordját, akinek 11-szer kellett visszajönnie a vastaps miatt. A csúcsdöntést lehet folytatni a Margitszigeten.

Az alapító házaspár Iliko Sukhishvili és Nino Ramishvili munkájának köszönhetően a Sukhishvili név mára a virtuózitás, a mesterségbeli tudás és a tehetség szinonimájává vált.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!