RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Speedzone Autósmozi - Mad Max (1979)

Speedzone Autósmozi - Mad Max (1979)

Újra Speedzone autósmozi a Ring autósmoziban!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 2. péntek, 20:30

Ezen a nyáron ötödik alkalommal találkozhatunk a Speedzone autósmoziban!

Az augusztusi mozi szintén rekord közeli látogatószámmal ment le nektek köszönhetően! Őszintén szólva nem gondoltuk, hogy a szabadságos szezon kellős közepén ilyen sokan eljöttök!  Köszönjük, hogy ilyenek vagytok, és velünk vagytok!

A szeptemberi mozi a múlt század hetvenes éveinek végén 1979-ben készült klasszikus akciófilm a Mad Max ami disztópikus és western elemeket is felvonultat az akkor közelinek gondolt jövőből. Főszereplőként a még ismeretlen Mel Gibson-t választották és a szerény költségvetés ellenére maguk a készítők is meglepődtek, hogy a film világsikert ért el, és négy részes sorozattá nőtte ki magát.

A film egy olyan korszakban játszódik amikor a törvény erejét szépen lassan felváltja az anarchia és a brutalítás. A városok működnek még, de a vidék útjain motoros bandák tombolnak, és vesznek el életet, üzemanyagot és járművet akárkitől aki az útjukba kerül. Ebben a közegben változik a torvény erejében bízó fiatal és motivált rendőr Max Rockatansky a bosszúszomjas Mad Max-é, miután egy motoros banda tagjai felgyújtják kollégáját és barátját, illetve megölik a családját és a kutyáját is. Véres bosszút forral, és szisztematikusan megöl mindenkit akinek köze volt a családja megöléséhez, majd egy lopott rendőrautóval törvényenkívüliként éli az országúti igazságosztók korántsem boldog életét.

Akkoriban minden autóörült gyermek és felnőtt a Pursuit Special elnevezésű V8-as Ford Falcon XB-ről álmodozott, a motorháztetőn kibúvó kompresszorral, a sidepipe-okkal és hátra a tető élére szerelt szárnnyal. Vagány volt az a kocsi és a váltókaron lévő piros húzókapcsoló, ami reteszelte az elektromágneses kuplungot, és forgatni kezdte a kompresszort a legmenőbb dolog volt amiről csak álmodozni tudtunk akkoriban.

Ha kíváncsiak vagytok erre az autóra, és a hetvenes évek végének ausztrál járgányaira, akkor ott a helyetek újra velünk szeptember 2-án pénteken este, és ugyan úgy mint a korábbi vetítések előtt, most is beszélgethetünk egy jót közösen a büfénél és megnézhetjük a parkolóban álló gépeket is.

A maximális látogatószám 400 fő (figyelem, nem autó, hanem személy), és csak elővételben a www.jegy.hu-n megváltott jeggyel lehet belépni a mozi területére!

Kapunyitás 17.30-tól, filmvetítés kezdete 20:30, addig bandázás, kötetlen beszélgetés és chill a büfénél.

A film 16 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egyéb információk:

A helyszínen nincs lehetőség jegy megváltására!
Egy jeggyel egy fő és egy jármű léphet be az autósmozi területére!

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!