RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Spanyol Filmhét 2019 - Óriás

Spanyol Filmhét 2019 - Óriás

spanyol dráma, 114 perc, 2017
spanyol, baszk és angol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 30. szerda, 20:00

Rendező: Jon Garraño

szereplők: Joseba Usabiaga, Eneko Sagardoy, Iñigo Aranburu, Ramón Agirre, Aia Kruse, Iñigo Azpitarte

 

Valós eseményeken alapuló történet egy óriásnövésű férfiról, aki a XIX. század közepén élt Baszkföldön. Rendkívüli, 242 centiméteres magasságával Miguel Joaquín Eleizegui cirkuszi látványosságként, „altzói óriásként” vált ismertté a maga korában. Az életéről készült kosztümös film nemcsak csodálatos képi világával nyűgözte a spanyol közönséget. A lélek titkait kutató, az emberi kapcsolatokat érzékenyen ábrázoló alkotás tíz kategóriában nyerte el a rangos Goya-díjat 2018-ban.

Ajánlatunk


A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át New Yorkig a világ minden táján ünnepli a közönség.

A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!