RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


SOUND of SILENCE
3

SOUND of SILENCE

HORGAS ESZTER fuvolaművész, FALUSI MARIANN énekesnő
és a ClassJazz Band koncertje

90 perc szünet nélkül

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 2. szerda, 19:00

Horgas Eszter:
Huszonöt éve már, hogy a zenekedvelő közönséget Horgas Eszter először lepte meg valami meghökkentő újdonsággal. A fuvolaművész azóta is állandóan feszegeti hangszere és a műfajok határait. Időről-időre előrukkol egy új, szokatlan produkcióval. A fuvolán bármit el lehet játszani-állítja.
Az elmúlt években olyan világsztárokkal dolgozhatott együtt mint az amerikai Al Di Meola vagy Nathalie Cole, Tony Lakatos, Ortiz Gumbi, Peo Alfonsi vagy a magyar klasszikus és könnyűzenei sztárok, színészek, mint Básti Júli, Tompos Kátya, a Talamba…
26 Cd albuma jelent meg. Több lemeze platina CD. Al Di Meolával készített lemeze két hét alatt 25.000 példányban kelt el. Évente közel 100 koncertet ad Magyarországon és külföldön,Rómától-Ljubljanáig, Mauritiustól-Mexicóig a világ számos színpadán. A legnagyobb klasszikusok műveit dolgozta át fuvolára.
Pár éve kapta meg a Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét, majd az Artisjus előadói díjat. Ebben az évben pedig a Budapest díszpolgára kitüntető címet adományozták neki.

Falusi Mariann: előadóművész, énekesnő.
A hazai zenei életünk egyik legismertebb művésze. Rendszeres vendége a könnyűzenei koncert életnek. Olyan muzsikusokkal dolgozik, mint Presser Gábor, ,Lovasi András vagy Sárik Péter, de gyakran láthatjuk színházi szerepekben is. A közelmúltban mutatták be a Simon és Garfunkel dalokra épülő legújabb műsorukat Falusi Mariannal és a ClassJazz Band kiemelkedő muzsikusaival. Azóta az ország számos helyein mutatták be az estet , óriási sikerrel. Budapesten már öt ráadás koncertet adtak.

Az együttes muzsikusai a nemzetközi és hazai zenei életünk legkiválóbb hangszeres zenészei, Kaszás Péter dob, ének, Hárs Viktor basszus, ének, Dajka Krisztián gitár, Révész Richárd zongora, és Pusztai Csaba ütőhangszerek.
A 2018- as évben a mára már klasszikusnak számító Simon and Garfunkel dalai ihlették meg a művésznőt és muzsikus társait.
Horgas Eszter a dalok szövegei mentén egy saját dramaturgiát álmodott meg, melyhez filmet is forgattak. A koncert az álmok világában játszódik , ahol a zene, a film és a az irodalom találkozik. A közönség egy érzelmi hullámvasúton utazhat az előadókkal, ahol a sírás és boldogság is jelen van.
A koncert több mint koncert, egy összművészeti estet láthatunk, hallhatunk olyan világslágerek mentén, minta Sound of silence, vagy a Bridge over, Angie, Kodachrome, , Late in the evening, Mrs. Robinson, By by love….

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!