RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Soma Mamagésa-Miért fontos az önbizalom?

Soma Mamagésa-Miért fontos az önbizalom?

Miért fontos az önbizalom és mi minden blokkolhatja, növelheti?

Soma Mamagésa előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 31. péntek, 19:00

„Az önbizalom, önmagunk szeretni tudása mindennek az alapja. Ez fogja meghatározni az emberi kapcsolatainkat, a munkánkat, az élet élvezni tudását, az egészségünket. Pontosan addig érünk, ameddig az önbizalmunk ér. Ha nincs elég önbizalmunk, vagyis nem szeretjük magunkat eléggé, nem is járhatjuk a saját utunkat. Ezt ma már szinte mindenki tudja, de legalábbis érzi. No de mi minden blokkolhatja, és ennek mentén növelheti a magunkba vetett bizalmat? Egyáltalán: ki az az ÉN, akiben bízom? Ezt többféle szempontból fogom megvizsgálni, sok-sok személyes példával és tapasztalattal. (Nagyon sokáig nem szerettem magam, tele voltam kisebbrendűségi érzéssel, amiért ma már hálás vagyok.)

Nem csak tanácsot, hanem kalácsot is fogok adni, hazavihető gyakorlatokkal.

Hiszem, hogy az önbizalmat a végtelenségig lehet fejleszteni. „

Ajánlatunk


A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!