RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


smART! XTRA // smARTketing

smART! XTRA // smARTketing

Feltérképezünk a galériaterekből kilépő virtuális kiállítási lehetőségeket és kipróbálunk egy fesztivál chatbotot. Többek között megismerkedünk a Művészetek Palotája rendezvénysorozatnak alkotott, többszörös díjnyertes Wagner-napok hangképelemző szoftverével és dinamikus arculatának tervezési folyamatával is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 12. csütörtök, 19:00

SmART! XTRA // smARTketing
INTERAKTÍV PREZENTÁCIÓ

Reklám és social media kampányok, plakátmegjelenések, interaktív standok, innovatív márkaépítés. Hogyan használják a cégek a technológiai fejlesztéseket online és offline kommunikációs felületeiken? Hogyan építik be a kreatív ügynökségek a kortárs művészetet, a különböző médiumokat összekapcsoló digitális projekteket naprakész branding stratégiáikba és hogyan generálnak ezekkel új típusú befogadói és ismeretterjesztői élményeket?

Az este folyamán ilyen és ezekhez hasonló kérdéseknek járunk utána a Mito, Magyarország egyik legnagyobb integrált digitális ügynökségének kreatív csapatával és Sik Eduárd kreatív mérnökkel, feltalálóval és tervezővel, aki a digitális és a fizikai valóságot ötvöző interakciótervezés és technológiák élvonalában dolgozik. Zsikla Mónika művészettörténész-esztéta pedig bemutatja a JCDecaux által nemrég megvalósított, a budapesti tömegközlekedési megállók reklámfelületeit utcamúzeummá alakító, absztrakt, figuratív és poszt-digitális irányú kortárs magyar festményekből válogatott kültéri tárlatának kurátori koncepcióját.

Feltérképezünk a galériaterekből kilépő virtuális kiállítási lehetőségeket és kipróbálunk egy fesztivál chatbotot. Többek között megismerkedünk a Művészetek Palotája rendezvénysorozatnak alkotott, többszörös díjnyertes Wagner-napok hangképelemző szoftverével és dinamikus arculatának tervezési folyamatával is.

Meghívott előadók: SIK Eduárd, ZSIKLA Mónika, IGMÁNDY Áron, NAGY Gábor
Sorozatszerkesztő – moderátor: KOVÁCS Andrea

Együttműködő partnerek: Let it Be! art agency

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Fellépnek a Magyar Táncművészeti Egyetem Táncművészképző Intézetének növendékei-hallgatói.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!