RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


smART! XTRA // smARTketing

smART! XTRA // smARTketing

Feltérképezünk a galériaterekből kilépő virtuális kiállítási lehetőségeket és kipróbálunk egy fesztivál chatbotot. Többek között megismerkedünk a Művészetek Palotája rendezvénysorozatnak alkotott, többszörös díjnyertes Wagner-napok hangképelemző szoftverével és dinamikus arculatának tervezési folyamatával is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 12. csütörtök, 19:00

SmART! XTRA // smARTketing
INTERAKTÍV PREZENTÁCIÓ

Reklám és social media kampányok, plakátmegjelenések, interaktív standok, innovatív márkaépítés. Hogyan használják a cégek a technológiai fejlesztéseket online és offline kommunikációs felületeiken? Hogyan építik be a kreatív ügynökségek a kortárs művészetet, a különböző médiumokat összekapcsoló digitális projekteket naprakész branding stratégiáikba és hogyan generálnak ezekkel új típusú befogadói és ismeretterjesztői élményeket?

Az este folyamán ilyen és ezekhez hasonló kérdéseknek járunk utána a Mito, Magyarország egyik legnagyobb integrált digitális ügynökségének kreatív csapatával és Sik Eduárd kreatív mérnökkel, feltalálóval és tervezővel, aki a digitális és a fizikai valóságot ötvöző interakciótervezés és technológiák élvonalában dolgozik. Zsikla Mónika művészettörténész-esztéta pedig bemutatja a JCDecaux által nemrég megvalósított, a budapesti tömegközlekedési megállók reklámfelületeit utcamúzeummá alakító, absztrakt, figuratív és poszt-digitális irányú kortárs magyar festményekből válogatott kültéri tárlatának kurátori koncepcióját.

Feltérképezünk a galériaterekből kilépő virtuális kiállítási lehetőségeket és kipróbálunk egy fesztivál chatbotot. Többek között megismerkedünk a Művészetek Palotája rendezvénysorozatnak alkotott, többszörös díjnyertes Wagner-napok hangképelemző szoftverével és dinamikus arculatának tervezési folyamatával is.

Meghívott előadók: SIK Eduárd, ZSIKLA Mónika, IGMÁNDY Áron, NAGY Gábor
Sorozatszerkesztő – moderátor: KOVÁCS Andrea

Együttműködő partnerek: Let it Be! art agency

Ajánlatunk


Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

MŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ Helyszín: Színházterem Esemény kezdése: 2024. 05. 02. (csütörtök) 19.00 Jegyár: Kedvezményesen 04.21-ig 7.900 Ft utána 8.900 Ft

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!