RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


smART! XTRA // I Scroll Therefore I Am x Loop Gallery

smART! XTRA // I Scroll Therefore I Am x Loop Gallery

A Loop Gallery 2019/2020 évadában kortárs magyar művészek munkáin keresztül olyan kérdéseket vizsgálunk, mint hogy milyen módon válik a tartalomfogyasztás és –gyártás központi médiumává a képernyő, milyen eszközökkel manipulálódnak a létrejövő tartalmak és hogyan torzul el a saját valóságunkról alkotott percepciónk.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 13. hétfő, 19:00

smART! XTRA
I Scroll Therefore I Am x Loop Gallery

Hány eseményre igazoltál ma vissza? Hány Insta-sztorit pörgettél át a villamoson valamilyen érdekes tartalom után kutatva? Szelfit lőttél esetleg az irodai liftben? És küldtél tovább cicás vagy politikusos mémet egy Messenger-chatben munka helyett? Hogyan válhat az online eszköztár és vizuális kommunikáció az offline(-nak képzelt) élmények integráns részévé?

A Loop Gallery 2019/2020 évadában kortárs magyar művészek munkáin keresztül olyan kérdéseket vizsgálunk, mint hogy milyen módon válik a tartalomfogyasztás és –gyártás központi médiumává a képernyő, milyen eszközökkel manipulálódnak a létrejövő tartalmak és hogyan torzul el a saját valóságunkról alkotott percepciónk. Egyszóval hogyan mosódik el a határ valóságos és digitális között?

A Loop Gallery jelenlegi koncepciója a Trafó felújításának helyzetéből indult ki. Mivel a felújítási munkálatok alatt a galéria elsődleges médiuma, a Trafó bejárata mellett elhelyezett flatscreen nem tud üzemelni, ezért a Loop Gallery Facebook-oldala szimpla promóciós eszközből kiállítótérré alakult át és az ebből a pozícióváltásból adódó kérdések mentén szerveződött kiállítási programja.

Meghívott előadók : SÁRAI Vanda, BÍRÓ Dávid, FILLÉR Máté
Sorozatszerkesztő – moderátor: KOVÁCS Andrea
Együttműködő partnerek: Let it Be! art agency

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!