RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


smART! XTRA // I Scroll Therefore I Am x Loop Gallery

smART! XTRA // I Scroll Therefore I Am x Loop Gallery

A Loop Gallery 2019/2020 évadában kortárs magyar művészek munkáin keresztül olyan kérdéseket vizsgálunk, mint hogy milyen módon válik a tartalomfogyasztás és –gyártás központi médiumává a képernyő, milyen eszközökkel manipulálódnak a létrejövő tartalmak és hogyan torzul el a saját valóságunkról alkotott percepciónk.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 13. hétfő, 19:00

smART! XTRA
I Scroll Therefore I Am x Loop Gallery

Hány eseményre igazoltál ma vissza? Hány Insta-sztorit pörgettél át a villamoson valamilyen érdekes tartalom után kutatva? Szelfit lőttél esetleg az irodai liftben? És küldtél tovább cicás vagy politikusos mémet egy Messenger-chatben munka helyett? Hogyan válhat az online eszköztár és vizuális kommunikáció az offline(-nak képzelt) élmények integráns részévé?

A Loop Gallery 2019/2020 évadában kortárs magyar művészek munkáin keresztül olyan kérdéseket vizsgálunk, mint hogy milyen módon válik a tartalomfogyasztás és –gyártás központi médiumává a képernyő, milyen eszközökkel manipulálódnak a létrejövő tartalmak és hogyan torzul el a saját valóságunkról alkotott percepciónk. Egyszóval hogyan mosódik el a határ valóságos és digitális között?

A Loop Gallery jelenlegi koncepciója a Trafó felújításának helyzetéből indult ki. Mivel a felújítási munkálatok alatt a galéria elsődleges médiuma, a Trafó bejárata mellett elhelyezett flatscreen nem tud üzemelni, ezért a Loop Gallery Facebook-oldala szimpla promóciós eszközből kiállítótérré alakult át és az ebből a pozícióváltásból adódó kérdések mentén szerveződött kiállítási programja.

Meghívott előadók : SÁRAI Vanda, BÍRÓ Dávid, FILLÉR Máté
Sorozatszerkesztő – moderátor: KOVÁCS Andrea
Együttműködő partnerek: Let it Be! art agency

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!