RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Rózsakert Szabadtéri koncert - Like a Rolling Stone

Rózsakert Szabadtéri koncert - Like a Rolling Stone

Az elmúlt 50 év legnagyobb világslágerei a Beat korszaktól a 90-es évekig a BONUS TRACK elnevezésű formáció előadásában.
Dylantől kezdve Joplinon, Hendrixen és a Beatlesen keresztül Lenny Kravitzig érintjük a rocktörténet fontosabb állomásait.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 29. szombat, 20:30

Rózsakert Szabadtéri koncert - Like a Rolling Stone
Az elmúlt 50 év legnagyobb világslágerei a Beat korszaktól a 90-es évekig

A BONUS TRACK elnevezésű formáció 2009-ben alakult. 
Tagjai, Giret Gábor és Kottler Ákos rutinos, több nagy zenekart megjárt zenészek és barátaik, Hudák Imre és Fényes Gábor, szintén sok éves zenei múlttal rendelkeznek, valamint a két energikus frontember Suga János és az amerikai származású Chris Mattheisen, akik a zenélés mellett - nem mellékesen - a hazai nagyvállalatok top menedzserei. 
Repertoárjuk esszenciális válogatás a Rock’N’Roll, Funky, Rythm&Blues és West Coast stílus ismert slágereiből a 60-as évektől egészen a napjainkig. 
Fergeteges hangulatú koncertjeik igényes szórakozást nyújtottak már az ismert pesti élőzenés kluboktól az olyan patinás nyári fesztiválokig, mint a soproni VOLT Fesztivál és a kapolcsi Művészetek Völgye. 
A Like a Rolling Stone produkció Bob Dylan azonos című daláról kapta nevét, nem véletlenül: Dylantől kezdve Joplinon, Hendrixen és a Beatlesen keresztül Lenny Kravitzig érintjük a rocktörténet fontosabb állomásait. 
Az előadás 2017 őszén mutatkozott be a MOMkultban, azóta járt többek közt a pécsi Kodály Központban, az Ördögkatlan Fesztiválon is.

Szereplők
Zenekar: Bonus Track Band
Szárvendégek: Ónodi Eszter, Fekete Linda, Thuróczy Szabolcs, Ódor Kristóf, Tasnádi Bence

Eső esetén a Continental Arénában!

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!