RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Rózsakert Szabadtéri koncert - Follow The Flow

Rózsakert Szabadtéri koncert - Follow The Flow

A jelenlegi legfelkapottabb hazai zenekar, a Follow The Flow 2017-ben nyerte el végleges formáját, amikor Szakács Gergő is csatlakozott Fura Cséhez és BLR-hez. „Nem tudja senki” című slágerükkel azonnal berobbantak a köztudatba, folyamatosan rekordokat döntögetve több tízmilliós nézettségével a YouTube-on, miközben a legtöbb slágerlistát is könnyűszerrel letarolta a népszerű dal.

Follow The Flow

A jelenlegi legfelkapottabb hazai zenekar, a Follow The Flow 2017-ben nyerte el végleges formáját, amikor Szakács Gergő is csatlakozott Fura Cséhez és BLR-hez. „Nem tudja senki” című slágerükkel azonnal berobbantak a köztudatba, folyamatosan rekordokat döntögetve több tízmilliós nézettségével a YouTube-on, miközben a legtöbb slágerlistát is könnyűszerrel letarolta a népszerű dal. Azóta is gőzerővel írják jobbnál jobb dalaikat, a „Maradok távol” is a rádiók kedvenceként pörög hétről hétre, miközben klipje is halmozza a milliós nézettséget, csakúgy, mint a líraibb hangulatú „Anyám mondta” vagy a vagány, odaszúrós „Érdekemberek”.

2019 májusára összeállt az első önálló nagylemezük, a ’Nem tudja senki’ a digitális zenei szolgáltatóknál, illetve MOL kutakon jelent meg, és pár hónap alatt elérte az aranylemez státuszt. 2019-ben további három dallal látták el a közönséget: a „Gavallér”, „Porszem” és „Fedezékbe” a rádiós és online toplisták folyamatos szereplői.

Friss hangzásával és a jelenkorra tűpontosan reflektáló üzeneteivel hamar a közönség szívébe lopta magát a trió, akik élő koncertjeiken zenekarral kiegészülve hozzák a sodró flow-t, magukkal ragadva a közönség tagjait is.

Ajánló


A tengerész-kalandregényekből jól ismert Rumini és társai ezúttal ismét nagy bajba keverednek. A…

Az illúzió mesterei - 2021 New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo…

Nick Payne darabja egyszerre szórakoztató és kétségbeejtő; élvezetesen szellemes és mélyen elgondolkodtató.