RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


ROST ANDREA FEAT. HOT JAZZ BAND - Ma éjjel táncolnék

ROST ANDREA FEAT. HOT JAZZ BAND - Ma éjjel táncolnék

Musicalrészletek, filmzenék és a táncdalfesztiválok győztes dalai szólalnak meg, Gershwintől Fényes Szabolcsig, Karády Katalintól Marylin Monroe-n át Marlene Dietrich-ig, az Óz világslágerétől a My fair ladyn át a West Side Story-ig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 16. hétfő, 20:00

ROST ANDREA FEAT. HOT JAZZ BAND - Ma éjjel táncolnék

A Kossuth- és Liszt- díjas operaénekesnő, a New York-i Metropolitan, a milánói Scala, a bécsi Staatsoper, a párizsi Bastille Opera, a londoni Royal Opera House sztárja, Luciano Pavarotti, Plácido Domingo, José Carreras és José Cura partnere, a szintén Kossuth díjas  közreműködésével ezúttal sajátos jazzes hangvételben mutatja meg fiatalságának meghatározó slágereit. Musicalrészletek, filmzenék és a táncdalfesztiválok győztes dalai szólalnak meg, Gershwintől Fényes Szabolcsig, Karády Katalintól Marylin Monroe-n át Marlene Dietrich-ig, az Óz világslágerétől a My fair ladyn át a West Side Story-ig. Természetesen az ének duettek sem maradnak ki a műsorból, Bényei Tamás közreműködésével. A Hot Jazz Band két nagyszerű művészbarátjukkal is kiegészül: Mátrai Zoltán szaxofonművésszel és Korb Attilával, aki ez alkalommal zongorán játszik, és a hangszerelések nagy részét is készíti.

Az előadás korhatár nélkül megtekinthető.
Az előadás hossza (szünet nélkül) 90 perc

Kapunyitás: 19:00
Esőhelyszín: Kölcsey Központ

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!