RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Rómeó, Jézus és a Többiek

Rómeó, Jézus és a Többiek

Új csillagok a musicalszínpadon! Ifjú tehetségek, káprázatos hangok! A 2023-as bemutatók befutó sztárjai!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 2. vasárnap, 19:00

A Pesti Broadway Alapítvány bemutatja:

R ó m e ó, J é z u s és a T ö b b i e k

 

Új csillagok a musicalszínpadon!

Ifjú tehetségek, káprázatos hangok! A 2023-as bemutatók befutó sztárjai!

 

Kardffy Aisha (Operettszínház - Monte Cristo)

Gadó Anita (Madách Sz.- Six)

Braga Nikita (Aréna- Rómeó)

Gábor Marko (Lévi Story!)

Haraszti Elli (Madách Sz.- Az operaház fantomja)

Szaszák Zsolt (Madách Sz. - Szupersztár)

Horváth Dániel (Margitsziget -Mozart)

Zámbó Brigitta (Madách Sz. – Pretty Women)

Házgazda: Kerényi Miklós Máté

 

Különleges, varázslatos este elé nézünk! A 2023-as bemutatók ifjú sztárjai miközben válaszolnak Kerényi Miklós Máté hol szigorúan szakmai – hol ennél személyesebb kérdéseire kedvenc szóló dalaikkal, duettekkel, és közös nagy együttesekkel lepik meg Önöket éppen úgy- mint egymást! 

Nyolc fiatal csillogó tehetség, káprázatos hangokkal és komoly személyi sugárzással most együtt, egy színpadon! Évek óta várjuk, hogy egy ilyen válogatott megjelenjen, és tessék! 

Utoljára 2003/ 2004 ben, a Mozart! és a Rómeó idején volt ilyen csapat, hogy aztán 2008-2009 táján egy újabb generáció bontogassa szárnyát, - de azóta….

Most Szaszák Zsolt megkapta Jézus és József szerepét a Madáchban, Kardffy Aisha egyaránt csillog az Operetsszínházban és ugyancsak a Madáchban, Gadó Anita, Haraszti Elli és Zámbó Brigi szintén az erzsébet köruti nagy musicalszínházban kaptak főszerepet, miközben Horváth Dániel, Gábor Markó több együttes több produkciójában, köztük a Lévi Story! -ban arat óriási sikereket, Braga Nyikita pedig a veszprémi Mozart után szeptemberben az Arénában készül óriási kiugrásra Rómeó szerepében. 

Nem kérdés, a 2023-as évre szóló visszatekintések az Ő neveiktől lesznek hangosak.

A műsor során nyolc nagy csokorban hangzanak fel a legismertebb, legszeretettebb számok, a fellépők megelevenítik Rómeót, Evitát, Jézust, Ginát, Elisabeth-et, Colloredot, Jekyll/Hyde-ot és még jónéhány ismeret alakot… 

a rendező munkatársa: Szkáli Edina

Light designer: Bodor Ákos

Video designer: Bori Tamás

Szinpad designer: Rákay Tamás

Tiszta szívvel ajánlom minden musicalrajongónak, fiatalnak és idősnek ezt az estét! Hiszem, hogy ők nyolcan megmutatják a világnak, milyen egy igazi, mindenre kész elkötelezett zenés színházi művész, miközben vallanak helyzetükről, vágyaikról, és talán titkaikról is:

a szerkesztő - rendező: Kerényi Miklós Gábor

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!